Esterri d'└neu

╔s un petit poble situat a 957 m. d'alšada, a la comarca del Pallars SobirÓ, vora del riu Noguera Pallaresa. Es troba junt a la C-13 entre LlavorsÝ i ValŔncia d'└neu, a l'inici de l'ascensiˇ al Port de Bonaigua, que el separa de la comarca de la Vall d'Aran, al bell mig dels Pirineus. 

Centre geogrÓfic, econon˛mic, social i cultural de la Vall d'└neu, Esterri estÓ situat sobre un pla verd de 2 Km. d'amplada i 4 Km. de llarg, la gran part dels quals Ús zona verda.

Els canvis produ´ts al llarg dels anys han configurat dos parts ben diferenciades: el barri vell, conservat amb els seus habitatges caracterÝstics i els carrerons estrets, i la zona nova amb edificacions de nova construcciˇ.

GrÓcies a la seva privilegiada situaciˇ, el converteix en un punt immillorable de nombroses excursions que complaurÓ al visitant, gaudint alhora d'espectaculars paissatges i activitats de tota mena
.

Com arribar 

 

 

 

 

 

Click per veure plÓnol d'Esterri d'└neu

 

 


AUTUBUS
La companyia d'autobusos Alsina Graells fa una linea regular des de Barcelona i des de Lleida. 
Per a mÚs informaciˇ:
LLEIDA  Tel: 973-268500
BARCELONA  Tel: 93-2656866

TREN
Fins a la
Pobla de Segur, des d'on surten autocars fins a Esterri d'└neu. Els horaris del tren es combinen amb els horaris de sortida dels autocars.  
Per a mÚs informaciˇ:
LLEIDA  Tel: 973-220202
BARCELONA  Tel: 93-4900202

..: amunt